HTML sitemap

Products

 • All Products
 • Blogs

  Powered by AVADA SEO Suite
  Julklappsguide

  🎁 Utforska Antonio Axu Haircares Julklappsguide - Skräddarsydda Presenter för Varje Personlighet! 🎄

  I år har vi på Antonio Axu Haircare skapat något speciellt för dig – vår exklusiva Julklappsguide! Vi vet att varje person är unik, och därför har vi tagit fram olika guider för att hjälpa dig hitta den perfekta presenten till varje personlighet på din julklappslista.

  För den stilmedvetna vännen, den omtänksamma partnern eller föräldern som förtjänar en stunds egen tid – vi har kuraterat ett brett utbud av lyxiga hårvårdsprodukter och stylingverktyg för att passa alla smaker och behov.

  till mamma

  Din mamma förtjänar det bästa av det bästa, och Antonio Axu har personligen valt ut sina absoluta favoriter för att ge henne en överlägsen hårvårdsupplevelse. Ge henne en daglig dos av lyx och låt henne känna sig som drottningen hon verkligen är. Antonios favoriter är lika unika och speciella som hon är!

  Antonios Favorites


  Ordinarie pris 815 kr Kampanjpris679 kr
  /
  Inklusive skatter och avgifter.

  Antonios Favorites  - är ett styling och hårvårdskit där Antonio Axu har satt ihop sina absoluta favoritprodukter som kan användas på alla hårvårdstyper. Ett kit med både hårvård och stylingprodukter!

  Hair Styling Spray Soft Hold 300 ml -  är ett lätt hårspray som ger ett mjukt och rörligt stöd till frisyren utan att tynga ned håret. Soft Hold Hair Styling Spray ger stadga och elasticitet till håret, och hjälper samtidigt till att minska statisk elektricitet.

  Volumizing Mousse Weightless 300ml  är en ultralätt hårmousse speciellt framtagen för fint skandinaviskt hår. Moussen håller din styling på plats hela dagen med ett perfekt avvägt, flexibelt stöd. Det mjuka, luftiga skummet ger elegant definition, textur och viktlös volym utan tung känsla eller stelhet.

  Heat Protection Spray 150ml - är en värmeskyddande spray som hjälper till att skydda håret när du fönar eller stylar med t ex plattång eller locktång. Heat Protection-sprayen ger håret en barriär som skyddar mot värmeskador, utan att tynga ner håret.

  Sea Salt Spray 150ml- är en hårspray med naturligt havssalt. Saltvattensprayen ger håret textur och volym och en beach-look. Sprayen innehåller fuktgivande ingredienser som för att vårda håret och motverka att det blir torrt. Kan användas i fuktigt eller torrt hår.

  Hair Masque Argan Queen 150ml-  är en vårdande hårinpackning med arganolja som återfuktar håret på djupet. Inpackningen innehåller kakaosmör som ger näring till håret och hjälper håret att bibehålla sin fukt och glans


  Text block

  TILL BFF

  För din oslagbara bästa kompis, som alltid har håret på topp oavsett vad dagen har att erbjuda! Vårt Heat & UV Protection Kit är som en osynlig sköld mot värme och solens strålar. Ge henne friheten att styla håret med självförtroende och skydda det mot alla tänkbara påfrestningar. Varje dag blir en good hair day med detta magiska kit!

  Heat & UV Protection Kit


  Ordinarie pris 318 kr Kampanjpris259 kr
  /
  Inklusive skatter och avgifter.

  Vår bästsäljare Heat Protection och nyheten Hair Mist är en vinnande kombination för ultimat skydd - både mot värmeverktyg och UV strålar! För dagar ute i solen - eller när du bara önskar den fräscha nytvättade doften i håret - fyll på med Hair Mist. 

  Heat Protection Spray är en värmeskyddande spray som hjälper till att skydda håret när du fönar eller stylar med t ex plattång eller locktång. Heat Protection-sprayen ger håret en barriär som skyddar mot värmeskador, utan att tynga ner håret. Bidrar samtidigt till att stärka och mjuka upp håret. Passar alla hårtyper.

  Peaches & Wildflowers Hair Mist är en uppfräschande hårmist som ger en ren, fräsch känsla till längderna. Innehåller UV skydd som motverkar skador på håret som orsakas av solexponering. Den lätta texturen tillför glans och återfuktning och går snabbt in i håret utan att kännas kladdig/fet eller tynga ner. Doften stannar kvar länge i håret och ger en nytvättad känsla hela dagen. 

  TLL DOTTERN

  För din stiliga dotter som alltid är redo för en ny look! Vårt Everyday Styling Kit ger henne de rätta grejerna för att rocka olika frisyrer varje dag, utan att krångla till det. Låt henne showa sin unika stil och vara cool på sitt eget sätt!

  Everyday Styling Kit
  Everyday Styling Kit
  Everyday Styling Kit
  Everyday Styling Kit
  Everyday Styling Kit
  Everyday Styling Kit
  Everyday Styling Kit

  Everyday Styling Kit


  Ordinarie pris 656 kr Kampanjpris549 kr
  /
  Inklusive skatter och avgifter.

  Ett komplett stylingkit för dig som vill ha mjukt hår med viktlös volym och hållbar stadga hela dagen! Innehåller värmeskydd, anti-frizz kräm, viktlös mousse och mjuk hårspray. 

  Heat Protection Spray är ett värmeskydd som hjälper till att skydda håret när du fönar eller stylar med t ex plattång eller locktång. Ger håret en barriär som skyddar mot värmeskador, utan att tynga ner håret. Bidrar samtidigt till att stärka och mjuka upp håret. Passar alla hårtyper.

  Anti-Frizz Repair Cream  är en reparerande leave-in-kräm för håret som kan användas dagligen. Hårkrämen har en lätt konsistens och hjälper till att tämja bångstyrigt hår utan att tynga ned håret. Anti-Frizz Repair Cream motverkar frissighet och återfuktar, slätar ut och stärker håret. Kan användas både i torrt och fuktigt hår. Passar alla hårtyper.

  Volumizing Mousse Weightless är en ultralätt hårmousse speciellt framtagen för fint skandinaviskt hår. Moussen håller din styling på plats hela dagen med ett perfekt avvägt, flexibelt stöd. Det mjuka, luftiga skummet ger elegant definition, textur och viktlös volym utan tung känsla eller stelhet.

  Hair Styling Spray Soft Hold är ett lätt hårspray som ger ett mjukt och rörligt stöd till frisyren utan att tynga ned håret. Soft Hold Hair Styling Spray ger stadga och elasticitet till håret, och hjälper samtidigt till att minska statisk elektricitet. Sprayen ger ett torrt resultat och är lätt att borsta ur. Kan appliceras igen efter behov utan att sprayen gör håret styvt eller klistrigt.