guide: så tar du bort gula toner i håret

Ge ditt hår den kärlek det behöver och säg bye bye till gula toner! Med våra hårprodukter kan du ta kontroll över ditt hår och få den perfekta blonda färgen tills nästa frisörbesök.

Efter blekningen kan håret få en varmare ton och det beror på de underliggande pigmenten i håret som har varma toner. När man bleker håret lyfter man den naturliga färgen, vilket gör de varma undertonerna mer synliga. Vi listar våra bästa råd och produkter som får förvandlar ditt hår till den perfekta blonda färgen!

1. Boosta ditt hår med färgpigment!


Använd vår Color Boosting Treatment Platinum Ice för att balansera ut gula nyanser. En vårdande inpackning med färgpigment för att få tillbaka den perfekta skandinaviska blonda färgen.

2. varva med silverschampo!


Om du är blond och vill motverka gula toner så använd vårt Silver Schampoo Cool Purple & Silver Conditioner Cool Purple vid behov.

3. varva med silverschampo med blått pigment om du är brunett!

Om du är brunnet och vill motverka oranga toner i håret och framhäva en mer kall nyans så rekommenderar vi att du använder Silver Shampoo Vibrant Blue & Silver Conditioner Vibrant Blue.

4. skydda håret från uv-strålning!

Solen gör ditt hår med gult. Skydda ditt hår från UV-strålning med hjälp av vår bästsäljande Peaches and Wildflower mist.

tvätta inte håret för ofta!

För att inte slita på färgat hår rekommenderar vi att du tvättar håret 1-2 gånger i veckan. På så sätt behåller du den kalla nyansen i håret längre.