Julklappsguide ❤️

Utforska vår julklappsguide - Skräddarsydda hår och stylingkit för dig eller till någon du tycker om!

För din mamma som vill testa alla Antonio Axus favoritprodukter, den trendiga dottern som älskar att styla håret eller till din bästa kompis som behöver tänka på att använda värmeskydd!

till mamma ❤️

Din mamma förtjänar verkligen det bästa av det bästa, och Antonio Axu har handplockat sina absoluta favoriter för att ge henne en grym hårvårdsupplevelse. Ge henne den dagliga dosen av hårlyx och låt henne få ha den härliga self-care upplevelsen som hon förtjänar!

Antonios Favorites


Ordinarie pris 815 kr Kampanjpris679 kr
/
Inklusive skatter och avgifter.

Antonios Favorites  - är ett styling och hårvårdskit där Antonio Axu har satt ihop sina absoluta favoritprodukter som kan användas på alla hårvårdstyper. Ett kit med både hårvård och stylingprodukter!

Hair Styling Spray Soft Hold 300 ml -  är ett lätt hårspray som ger ett mjukt och rörligt stöd till frisyren utan att tynga ned håret. Soft Hold Hair Styling Spray ger stadga och elasticitet till håret, och hjälper samtidigt till att minska statisk elektricitet.

Volumizing Mousse Weightless 300ml  är en ultralätt hårmousse speciellt framtagen för fint skandinaviskt hår. Moussen håller din styling på plats hela dagen med ett perfekt avvägt, flexibelt stöd. Det mjuka, luftiga skummet ger elegant definition, textur och viktlös volym utan tung känsla eller stelhet.

Heat Protection Spray 150ml - är en värmeskyddande spray som hjälper till att skydda håret när du fönar eller stylar med t ex plattång eller locktång. Heat Protection-sprayen ger håret en barriär som skyddar mot värmeskador, utan att tynga ner håret.

Sea Salt Spray 150ml- är en hårspray med naturligt havssalt. Saltvattensprayen ger håret textur och volym och en beach-look. Sprayen innehåller fuktgivande ingredienser som för att vårda håret och motverka att det blir torrt. Kan användas i fuktigt eller torrt hår.

Hair Masque Argan Queen 150ml-  är en vårdande hårinpackning med arganolja som återfuktar håret på djupet. Inpackningen innehåller kakaosmör som ger näring till håret och hjälper håret att bibehålla sin fukt och glans


Text block

TILL BFF 👯

För din bästa kompis som alltid stylar håret! Vårt Heat & UV Protection Kit är hennes MVP mot allt slitage. Ge henne detta underbara kit så kan fortsätta att styla håret med gott samvete!

Heat & UV Protection Kit


Ordinarie pris 318 kr Kampanjpris259 kr
/
Inklusive skatter och avgifter.

Vår bästsäljare Heat Protection och nyheten Hair Mist är en vinnande kombination för ultimat skydd - både mot värmeverktyg och UV strålar! För dagar ute i solen - eller när du bara önskar den fräscha nytvättade doften i håret - fyll på med Hair Mist. 

Heat Protection Spray är en värmeskyddande spray som hjälper till att skydda håret när du fönar eller stylar med t ex plattång eller locktång. Heat Protection-sprayen ger håret en barriär som skyddar mot värmeskador, utan att tynga ner håret. Bidrar samtidigt till att stärka och mjuka upp håret. Passar alla hårtyper.

Peaches & Wildflowers Hair Mist är en uppfräschande hårmist som ger en ren, fräsch känsla till längderna. Innehåller UV skydd som motverkar skador på håret som orsakas av solexponering. Den lätta texturen tillför glans och återfuktning och går snabbt in i håret utan att kännas kladdig/fet eller tynga ner. Doften stannar kvar länge i håret och ger en nytvättad känsla hela dagen. 

TLLL DOTTERN 💖

För din trendiga dotter som alltid är redo för en ny look! Vårt Everyday Styling Kit ger henne de perfekta stylingprodukterna för att rocka olika frisyrer varje dag, utan att krångla till det! 💁‍♀️

Everyday Styling Kit
Everyday Styling Kit
Everyday Styling Kit
Everyday Styling Kit
Everyday Styling Kit
Everyday Styling Kit
Everyday Styling Kit
Everyday Styling Kit

Everyday Styling Kit


Ordinarie pris 656 kr Kampanjpris549 kr
/
Inklusive skatter och avgifter.

Ett komplett stylingkit för dig som vill ha mjukt hår med viktlös volym och hållbar stadga hela dagen! Innehåller värmeskydd, anti-frizz kräm, viktlös mousse och mjuk hårspray. 

Heat Protection Spray är ett värmeskydd som hjälper till att skydda håret när du fönar eller stylar med t ex plattång eller locktång. Ger håret en barriär som skyddar mot värmeskador, utan att tynga ner håret. Bidrar samtidigt till att stärka och mjuka upp håret. Passar alla hårtyper.

Anti-Frizz Repair Cream  är en reparerande leave-in-kräm för håret som kan användas dagligen. Hårkrämen har en lätt konsistens och hjälper till att tämja bångstyrigt hår utan att tynga ned håret. Anti-Frizz Repair Cream motverkar frissighet och återfuktar, slätar ut och stärker håret. Kan användas både i torrt och fuktigt hår. Passar alla hårtyper.

Volumizing Mousse Weightless är en ultralätt hårmousse speciellt framtagen för fint skandinaviskt hår. Moussen håller din styling på plats hela dagen med ett perfekt avvägt, flexibelt stöd. Det mjuka, luftiga skummet ger elegant definition, textur och viktlös volym utan tung känsla eller stelhet.

Hair Styling Spray Soft Hold är ett lätt hårspray som ger ett mjukt och rörligt stöd till frisyren utan att tynga ned håret. Soft Hold Hair Styling Spray ger stadga och elasticitet till håret, och hjälper samtidigt till att minska statisk elektricitet. Sprayen ger ett torrt resultat och är lätt att borsta ur. Kan appliceras igen efter behov utan att sprayen gör håret styvt eller klistrigt.

TILL FLICKVÄNNEN 💝

Till flickvännen som älskar att piffa till sig och styla håret. Med smooth & shine styling kit har hon allt som hon behöver för den ultimate looken!

Smooth & Shine Styling Kit
Smooth & Shine Styling Kit
Smooth & Shine Styling Kit
Smooth & Shine Styling Kit
Smooth & Shine Styling Kit
Smooth & Shine Styling Kit

Smooth & Shine Styling Kit


Ordinarie pris 647 kr Kampanjpris529 kr
/
Inklusive skatter och avgifter.

Stylingkit för en glansig och mjuk stylinglook! Innehåller anti-frizz leave-in kräm, lyxig hårolja och mjuk hårspray. 

Anti-Frizz Repair Cream är en reparerande leave-in-kräm för håret som kan användas dagligen. Hårkrämen har en lätt konsistens och hjälper till att tämja bångstyrigt hår utan att tynga ned håret. Motverkar frissighet och återfuktar, slätar ut och stärker håret. Kan användas både i torrt och fuktigt hår. Passar alla hårtyper.

Pure Silk Oil är en lyxig hårolja som ger håret fin glans och en sammetslen finish. Innehåller en blandning av vårdande oljor från argan och chia för att återfukta och hjälpa till att reparera skadat hår. Ger ett frizz-fritt hår med fin glans, trasselfritt och mjukt. Oljan har en lätt konsistens vilket gör att den passar bra till fint hår.

Hair Styling Spray Soft Hold är ett lätt hårspray som ger ett mjukt och rörligt stöd till frisyren utan att tynga ned håret. Ger stadga och elasticitet till håret, och hjälper samtidigt till att minska statisk elektricitet. Sprayen ger ett torrt resultat och är lätt att borsta ur. Kan appliceras igen efter behov utan att sprayen gör håret styvt eller klistrigt.