Så tar du hand om ditt hår i sommar!

Sommaren är äntligen här och det är dags att ta hand om ditt hår på bästa möjliga sätt! Håret kan utsättas för skadliga faktorer under sommarmånaderna såsom sol, saltvatten och klor. Men oroa dig inte, med våra produkter kommer du att ha glänsande och friskt hår hela sommaren.

Här kommer våra 3 bästa tips för hur du tar hand om ditt hår på bästa sätt i sommar! ☀️

01

Använd Silk oil för att ge ditt hår extra glans och skydd mot skadliga faktorer som sol och saltvatten. Applicera några droppar av serumet på handflatorna och fördela jämnt över hårets längder för att få den ultimata lystern.

★★★★★

SILK OIL

Den absolut bästa håroljan mot mina kluvna & torra toppar! Älskar!

Emilia L
02.

2. Ge ditt hår extra kärlek med vår Intensive Treatment Hair Mask som är full av näringsrika ingredienser som arganolja och aloe vera. Applicera masken på nytvättat hår och låt verka i 5-10 minuter innan du sköljer ur. Ditt hår kommer att kännas starkare och mer reparerat efter användning av denna fantastiska produkt.

★★★★★

INTENSIVE TREATMENT HAIR MASQUE

Mitt sträva hår blev genast mycket bättre, håret känns lent

Mariann W
03

3. Skydda ditt hår från skadliga UV-strålar genom att använda Peaches & Wildflowers Hair Mist för att skydda för håret. Applicera produkten på ditt hår innan du går ut i solen för att skydda det mot skador och bevara dess färg och glans. 

★★★★★

Jag är så nöjd med hårmisten helt efter mina förväntningar. De i min omgivning upplever den som godis då är jag nöjd.

Carola N